Kompetensutveckling och påverkan på samhället

Att arbeta som hyrsjuksköterska har du förmånen att prova på olika arbetsplatser med olika inriktningar, vilket resulterar i en ökad kompetensutveckling. Du kommer att vara en del av den svenska sjukvårdsyrkets övergång till en modern, inspirerande och digital del av samhället och leverera en kvalitetsmässig vård för patienterna.

Tillgänglighet dygnet runt Alla har vi varit nya på jobbet någon gång, och att komma som ny som bemanningssjuksköterska kan vara en utmaning, inte minst under nattpass då det är färre kollegor på plats. Vi på Careisma finns tillgängliga dygnets alla timmar så att du alltid har någon att vända dig till vid eventuella frågor eller funderingar.

Kontakt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig?

 • 01.

  Registrera dig

  Registrera dig Vill du arbeta heltid, deltid eller enstaka veckor? Vi har uppdragen som passar just dig!

 • 02.

  Vi hörs snart!

  Vi ser fram emot att kontakta dig. Ha lite tålamod så hör vi snart av oss!

 • 03.

  Frågor och funderingar?

  Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-26 62 03

  Fyll i formuläret för mer information!










  Vad erbjuder ni en sjuksköterska i lön?+

  En bemanningssjuksköterskas lön grundas på utbildning, erfarenhet och kompetens. Ersättningen varierar också beroende på uppdragets utformning – vilken arbetsplats du arbetar på, vilka arbetsuppgifter du har, vart i landet du arbetar samt om det är ett längre eller kortare uppdrag. Vi erbjuder alltid en konkurrenskraftig och marknadsmässig ersättning till våra konsulter!

  Hur fungerar det med resor och boende?+
  Kan jag arbeta som bemanningssjuksköterska där jag har min fasta anställning idag? +
  Kan jag kombinera arbete via bemanning med mitt fasta arbete?+
  Hur funkar det med tjänstepension och försäkringar?+
  Hur länge pågår ett uppdrag? Måste jag arbeta heltid?+
  Kan jag ta konsultuppdrag genom mitt eget bolag?+
  Har ni kollektivavtal?+
  När betalas min lön ut?+
  Några av våra nöjda kunder
  • Möt vår bemanningssjuksköterska Najma!

   “Rädslan för att testa på något nytt var stor men nu i efterhand upplever jag en oerhörd stolthet över att jag vågade ta det här steget och valde att arbeta genom bemanning. För de som går i tankar på att arbeta genom bemanning säger Najma: kör bara kör! Du kommer inte ångra dig!

   Läs hela artikeln
  • Möt vår bemanningssjuksköterska Johan!

   “Att min kompetens och erfarenhet värdesätts och kommer till stor nytta för patienterna är det bästa med bemanning, vilket också visar sig i form av att min lön har gått upp med 60 % jämfört med tidigare tjänst. Att dessutom välja vilka dagar/tider som passar livspusslet är en av de bästa delarna med att jobba inom bemanning”

   Läs hela artikeln