"Det jag uppskattar med arbetet är att jag upplever mig själv som en del av arbetsplatsen, samtidigt som jag har friheten att välja att arbeta utifrån mina egna förutsättningar"


Vårens första tecken, fåglarnas kvitter och solen tittar fram. Najma njuter av sin morgonpromenad på måndagen då hon börjar sitt jobb senare just idag. Najma har alltid levt efter målet att kunna bestämma sin egen tid själv, vilket hon kan göra nu, och tycker att det är oerhört skönt!

Najma tyckte inte det var komplicerat att byta från en fast anställning till att arbeta genom bemanning. Hon har alltid drömt om att arbeta med människor och visste redan på gymnasiet att vården är rätt väg att gå, och valde undersköterskaprogrammet i syfte att uppnå målet och arbeta som sjuksköterska. Najma vill ge gåvan till andra människor där hon har förmågan att se, bekräfta och känner för människa i sin omgivning.

Det hon uppskattar med arbetet är att hon upplever sig själv som en del av arbetsplatsen, samtidigt som hon kan välja sina egna villkor och arbeta utifrån hennes egna förutsättningar. Mitt bemanningsbolag Careisma har visat empati, närvaro och tillgänglighet för alla mina frågor och funnits där som stöd hela vägen från min tanke till att arbeta på bemanning till nu. Careisma och min uppdragsgivare har tät kontakt och står alltid på min sida och stärker mig hela tiden i min roll som inhyrd sjuksköterska. Jag har inte en enda gång känt mig osäker eller gått med obesvarade frågor just på grund av den klara, tydliga och konkreta kommunikationen.

Najma ville inte gå till jobbet bara för att gå till jobbet. Hon ville göra något hon inte var van vid att göra. Najma blev nyfiken på att öppna nya tankespår och prova ett nytt arbetssätt. Rädslan för det nya var stor, men nu i efterhand upplever hon en oerhörd stolthet över att hon vågade ta det här steget och valde att arbeta genom bemanning. För de som går i tankar på att arbeta genom bemanning säger Najma: KÖR BARA KÖR! DU KOMMER INTE ATT ÅNGRA DIG!

Kontakt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig?

 • 01.

  Registrera dig

  Registrera dig Vill du arbeta heltid, deltid eller enstaka veckor? Vi har uppdragen som passar just dig!

 • 02.

  Vi hörs snart!

  Vi ser fram emot att kontakta dig. Ha lite tålamod så hör vi snart av oss!

 • 03.

  Frågor och funderingar?

  Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-26 62 03

  Fyll i formuläret för mer information!


  Några av våra nöjda kunder