Vi ser till att din sjukvårdspersonal möter kraven och löser de mest utmanande behoven inom vårdsektorn.

Hur kan vi hjälpa er verksamhet?

Careismas mål är att bidra till en hållbarare sjukvård där varje patient får rätt vård i rätt tid. Detta gör vi genom att avlasta sjukvården med kvalificerade läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi arbetar hela tiden för att säkerställa en trygg, tillgänglig och likvärdig vård för alla tillsammans med våra konsulter.

Vi arbetar endast med de bästa!

De sjuksköterskor som söker uppdrag via Careisma granskas utifrån utbildning, kompetens och erfarenhet. Samtlig personal som arbetar för oss har genomgått en mycket omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi gör kontrollerer mot Socialstyrelsen och IVO. Dessutom tas alltid kontakt med minst tre referenser som intervjuas personligen. Skulle kunden, mot förmodan, anse att arbetet som utförs inte uppfyller förväntningarna ersätter alltid Careisma kunden med en passande ersättare.

Varför Careisma?

Du tilldelas en personlig och erfaren kontaktperson som bistår med snabba och skräddarsydda lösningar till er verksamhet

Vår effektivitet sparar dig tid på rekrytering och administration

Vi väljer noggrant ut vår personal genom utförliga kvalitetskontroller

Vi värnar om att våra konsulter ska vara nöjda 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning inom vård? Välkommen att höra av dig till oss via telefon 08-26 62 03, info@careisma.se eller via formuläret!

Kontakt

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig?

 • 01.

  Registrera dig

  Registrera dig Vill du arbeta heltid, deltid eller enstaka veckor? Vi har uppdragen som passar just dig!

 • 02.

  Vi hörs snart!

  Vi ser fram emot att kontakta dig. Ha lite tålamod så hör vi snart av oss!

 • 03.

  Frågor och funderingar?

  Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-26 62 03

  Fyll i formuläret för mer information!


  Några av våra nöjda kunder
  • Möt vår bemanningssjuksköterska Najma!

   “Rädslan för att testa på något nytt var stor men nu i efterhand upplever jag en oerhörd stolthet över att jag vågade ta det här steget och valde att arbeta genom bemanning. För de som går i tankar på att arbeta genom bemanning säger Najma: kör bara kör! Du kommer inte ångra dig!

   Läs hela artikeln
  • Möt vår bemanningssjuksköterska Johan!

   “Att min kompetens och erfarenhet värdesätts och kommer till stor nytta för patienterna är det bästa med bemanning, vilket också visar sig i form av att min lön har gått upp med 60 % jämfört med tidigare tjänst. Att dessutom välja vilka dagar/tider som passar livspusslet är en av de bästa delarna med att jobba inom bemanning”

   Läs hela artikeln