Vår vision

Careisma erbjuder kompetensförsörjning till vård och omsorgssektorn där vi bemannar inom regioner, kommuner och privata verksamheter runt om i hela landet. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner om att du som konsult alltid ska få förstklassig service, känna dig sedd och att de allra minsta detaljerna fungerar felfritt!

Ansvarsfull och kvalitativ leverantör

För oss på Careisma kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet, våra konsulter och kunder.

Kvalitet, ödmjukhet och förtroende är våra viktigaste ledord och det genomsyrar hela verksamheten. Genom vår breda kompetens och erfarenhet har vi skapat en djup kunskap och förståelse för våra kunders och konsulter behov. Att vi alltid noggrant väljer ut högkompetent sjukvårdspersonal, gör utförliga referenstagningar, kvalitetskontroller hos socialstyrelsen och inspektionen för vård och omsorg har vårt arbete på kort tid lyckats attrahera många kunder och konsulter.

Vår vision

Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för konsulter och som leverantör erbjuda ledande kvalité. Genom att ha människan i fokus utformar vi hållbara och stimulerande arbetsvillkor för våra konsulter som resulterar i att vi skapar ett mervärde för den patient som slutligen möter vår personal.

Varför Careisma?

Vi bryr oss om dig! För oss är långsiktiga relationer med våra konsulter och kunder högst prioriterat. Som konsult hos oss är du i fokus och den viktigaste pelaren för att förbättra vården där du behövs som mest. Vi ser alltid till att matcha rätt uppdrag utifrån dina önskemål!

Konkurrenskraftig lön

Lönen du får via oss är alltid konkurrenskraftig och du har valmöjligheten att arbeta både som anställd och fakturera via eget bolag. Oavsett vad du väljer är vårt mål att du ska känna dig nöjd och motiverad med din ersättning. Personlig kontakt

Våra nöjda kunder

Careisma tar väl hand om sina anställda, gör alltid sitt bästa för att hitta uppdrag som passar mig bra. Laureta gör alltid lite extra för att allt skall fungera och är mkt lätt att arbeta med. Har jobbat för företaget och Laureta ett tag och har bara positiva erfarenheter.

  • Möt vår bemanningssjuksköterska Najma!

    “Rädslan för att testa på något nytt var stor men nu i efterhand upplever jag en oerhörd stolthet över att jag vågade ta det här steget och valde att arbeta genom bemanning. För de som går i tankar på att arbeta genom bemanning säger Najma: kör bara kör! Du kommer inte ångra dig!

    Läs hela artikeln
  • Möt vår bemanningssjuksköterska Johan!

    “Att min kompetens och erfarenhet värdesätts och kommer till stor nytta för patienterna är det bästa med bemanning, vilket också visar sig i form av att min lön har gått upp med 60 % jämfört med tidigare tjänst. Att dessutom välja vilka dagar/tider som passar livspusslet är en av de bästa delarna med att jobba inom bemanning”

    Läs hela artikeln